Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Valo palaa –konsertti Valotalolla 21.4.2023. 

Major Big Band ja Espoon kristillinen koulu järjestävät yhdessä Valo Palaa -hyväntekeväisyyskonsertin EKK:n toiminnan tueksi. Konsertti järjestetään Valotalolla perjantaina 21.4.2023. klo 18.30. Major Big Bandin lisäksi Valotalon lavalle nousee rap-artisti Palmi.

Espoon kristillisen koulun kasvu ja oppilaspaikkojen suuri kysyntä on valtava ilon aihe koko EKK-yhteisölle. Samalla se johtaa kuitenkin siihen, että tämä ja ensi vuosi tulevat olemaan taloudellemme hyvin haastavia. Opetushenkilöstön määrä kasvaa, oppimateriaaleja kuluu enemmän ja tarvitsemme lisää kalusteita uusille oppilaille. Tukenne ansiosta saamme taloutemme pidettyä vakaana.

Huhtikuussa järjestettävä hyväntekeväisyyskonsertti on erinomainen tapa tukea koulua ja samalla päästä itse nauttimaan musiikista ja kohtaamisista Valotalolla. Konserttiin on vapaa pääsy. EKK:ta voi tukea ostamalla 10 euron hintaisen konserttiohjelman.

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.