Siirry pääsisältöön

Talentin esitykset

Taidekoulu Talentin musikaaliesitykset ovat katsottavissa elokuussa.

Koronapandemiasta huolimatta taidekoulu Talentin teatteriryhmät ja Espoon kristillisen koulun näytelmäkerho, kuoro ja orkesteri ovat onnistuneet harjoittelemaan keväällä 2021 pienemmissä ryhmissä. Eri ryhmät ovat taidokkaasti yhdistäneet voimansa lopulliseen esitysmuotoonsa.

Musikaaliryhmiä ja näytöksiä on kaksi. Katso upeat esitykset netin kautta elokuussa!

Esitysajat

Huom. Esitysajat ovat muuttuneet tuotannollisista syistä alunperin ilmoitetuista tiedosta. Esitysajat ilmoitetaan myöhemmin.

Iloa täynnä -musikaali

Vilman huoneen hyllyssä on rasia, josta hohtaa valo. Elliinan ja Ollivertin koti on sekaisin, mutta ei se kuitenkaan haittaa, jos isikin ottaa iisisti. Tipton haluaa tehdä kaiken oikein, mutta joskus se on vaikeaa. 

Kaverukset seikkailevat Iloa täynnä -musiikinäytelmässä ja löytävät matkan varrelta pieniä aarteita, jotka auttavat heitä ymmärtämään elämää. Joku hiippari vakoilee lasten puuhia. Mitä hän aikoo? Tule mukaan kaverusten matkaan ja näe, kuinka salaperäiset hedelmät liittyvät tähän kaikkeen.

Iloa täynnä -musikaaliryhmä 1. (Ylempi kuva musikaaliryhmä 2.)

Iloa täynnä -musikaalin esitykset

Iloa täynnä -musikaalin näytökset esitetään netin kautta Youtube LIVE-lähetyksenä. Musikaaliryhmiä ja esityksiä on kaksi.

Ryhmä 1 Esitysaika ilmoitetaan myöhemminhttps://youtu.be/ixw5YmCbujQ
Ryhmä 2  Esitysaika ilmoitetaan myöhemminhttps://youtu.be/r0VVXdNhaHw

Iloa täynnä -musikaalin esittävät: Taidekoulu Talentin teatteriryhmät ja orkesteri, Espoon kristillisen koulun näytelmäkerho ja kuoro

Käsikirjoitus: Salla Remes, Rosa Nyman, Katriina Junttila

Musiikin sävellys: Salla Remes

Ohjaus: Rosa Nyman

Orkesterin johto: Katriina Junttila, Riku Sonkkanen

Kuoron johto: Katriina Junttila

Videointi ja ääni: Harri Slip