Siirry pääsisältöön

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamutoiminta

Voit osallistua maksuttomaan aamutoimintaan ennen koulupäivän alkamista. Näin uusi päivä voi alkaa turvallisesti ja rauhallisesti valvotussa ympäristössä perheen aamuaikataulujen osalta. 

Aamutoiminta alkaa aamuisin klo 7.30 ja se on kaikille alakoulun oppilaille avointa. Aamutoimintaan ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Oppilaat ovat aamutoiminnassa oppituntien alkuun asti.

Iltapäivätoiminta

 1. Iltapäiväkerho Iltsi

Koulun maksullinen iltapäiväkerho Iltsi tarjoaa turvallisen ja motivoivan ympäristön viettää aikaa ja osallistua innostavaan sekä monipuoliseen toimintaan. Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän päätyttyä. Voit ilmoittautua osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen toimintaan. 

Iltapäivätoiminnan osallistumismaksut / kk
Osa-aikainen hoitomaksu (klo 15 asti)90 €
Kokoaikainen hoitomaksu (klo 17 asti)140 €

Iltsin päiväohjelmaan sisältyy tuettua läksyjentekoa, välipala, ulkoilua, toimintapisteitä sekä vapaata leikkiä.

Iltapäivätoiminnassa olevien oppilaiden on mahdollista osallistua erilaiseen kerhotoimintaan, josta tiedotetaan lukuvuoden alussa. Lisäksi taidekoulu Talentti tarjoaa laadukasta maksullista harrastetoimintaa. 

Lisätiedustelut: iltsi@ekk.fi, Maisa Tietäväinen puh. 045 7750 0066.

Ilmoittautuminen iltapäiväkerhoon tehdään Wilman kautta, kun olet ensin saanut ja vastaanottanut EKK:lta koulupaikan.

2. Taidekoulu Talentti

Talentissa voit kehittää omia taitojasi erityisesti musiikin ja teatteritaiteen opinnoissa. Opetustoimintamme on iltapäivisin koulupäivän jälkeen koulutiloissa. Lue lisää Talentista

3. Kerhotoiminta

Koululla on myös ilmaista kerhotoimintaa lukuvuosittain: kuorot, askartelu- ja liikuntakerhot. Näistä tiedotetaan lukuvuoden alussa. Kerhot ovat avoinna myös iltapäiväkerholaisille ja niihin tulee ilmoittautua erikseen.