Siirry pääsisältöön

Tutustu

Etusivu > Tutustu

Espoon kristillinen koulu ja päiväkoti Aarteet tarjoavat päivähoitoa ja peruskouluopetusta pääkaupunkiseudulla. Esi- ja perusopetuksemme on maksutonta. Noudatamme valtakunnallista opetussuunnitelmaa.

Toiminnassamme elämme todeksi kristillistä maailmankatsomusta ja ihmiskäsitystä. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille parhaan mahdollisen valmiuden jättää hyviä jälkiä yksilöinä ja yhteiskunnassa.

  1. Tuemme jokaista lasta ja nuorta kehittymään ja löytämään omat lahjansa sekä ottamaan ne käyttöön turvallisessa ilmapiirissä. Kannustamme ja innostamme toisiamme yhdessä tehden, erilaisuutta kunnioittaen.
  2. Olemme turvallinen ja uudistuva kasvu- ja oppimisympäristö. Opetuksemme on laadukasta ja ammattitaitoista ja vastaamme ympäristön meille asettamiin muutostarpeisiin kehittämällä toimintaamme jatkuvasti.
  3. Tarjoamme oppilaillemme parhaan mahdollisen valmiuden lukioon ja muihin jatko-opintoihin peruskoulun jälkeen.

Toimintamme ylläpito ja yhteistyö

Koulumme ja päiväkotimme toimintaa ylläpitää ja johtaa Espoon kristillisen koulun kannatusyhdistyksen hallitus ja johtokunnat. 

Kannatusyhdistys 

Kannatusyhdistys edistää kristillistä kasvatusta koulussa ja päiväkodissa. Yhdistyksen hallituksen tehtävänä on johtaa sen toimintaa ja turvata yhdistyksen, koulun ja päiväkodin taloudelliset sekä toiminnalliset edellytykset. 

Johtokunnat 

Koulun ja päiväkodin johtokunnat kehittävät kasvatus- ja opetustyötä sekä edistävät johtokuntien, kodin ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden keskinäistä yhteistyötä. Johtokunta edustaa myös oppilaiden ja heidän huoltajiensa näkemyksiä. 

Vanhempainverkosto

Koulussa ja päiväkodissa toimii vanhempainverkosto, joka on kaikille huoltajille. Verkosto edistää kodin, koulun ja päiväkodin yhteistyötä ja tukee omalta osaltaan koulun ja päivänkodin varainhankintaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan vanhempainverkoston toimintaan! 

Tutustu tarinaamme!

Mistä kaikki alkoi? Kuinka kasvupolkumme on edennyt? Haave omista koulutiloista on elänyt koko ajan, yli 20 vuotta.
Vuodenvaihteessa 2021/2022 toiveemme toteutui.