Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Tue toimintaamme

Toimintamme ytimessä on laadukas perusopetus turvallisessa ja hyvin varustellussa ympäristössä. Meille on tärkeää, että jokainen löytää omat taitonsa ja kehittyy kaikilla elämän osa-alueilla täyteen potentiaaliinsa. Annamme parhaan mahdollisen valmiuden jättää hyviä jälkiä yksilöinä ja yhteiskunnassa.

Yli 20 vuodessa olemme kasvaneet satojen lasten ja nuorten yhteisöksi. Lahjoitukset ovat merkittävä tuki kouluyhteisömme toiminnan kehittämiseen.

Lahjoittamalla autat

Meillä on säännöllinen tarve taloudelliselle tuelle. Valtionosuus ei riitä kattamaan yksityiskoulun kuluja, sillä se on 90 % kuntien yksikköhinnasta.

Tule mukaan sinulle sopivalla summalla! Voit valita lahjoituksellesi kohteen tai vaihtoehtoisesti ohjaamme tukesi ajankohtaisimpaan tarpeeseemme.

Uudet koulutilat

Vuodenvaihteessa 2021/2022 muutamme uusiin koulutiloihin Matinkylään. Uusi koulu mahdollistaa monia asioita ja tarvitsee säännöllistä tukea toiminnalleen.

Ensijainen tarpeemme on uuden koulun kalusteet ja uusi opetusvälineistö. Lisäksi haluamme ylläpitää koulun ilmaista aamutoimintaa ja säilyttää perinteen stipendien jakamiseen tunnustuksena hyvästä koulutyöstä.

Uusissa koulutiloissa toimii myös taidekoulu Talentti, jossa lapset ja nuoret saavat harrastaa musiikin ja teatteritaiteen keinoin. Musikaaleilla on pitkä historia koulussamme ja tätä toimintaa haluamme kehittää edelleen.

Päiväkoti Aarteet

Lahjoitusten avulla kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin perheiden tarpeita ja toiveita sekä teemme erilaisia tarvikehankintoja.

Haluamme pitää hoitomaksut alhaisina ja olemme erittäin iloisia jokaisesta lahjoituksesta. Päiväkodille annettavilla lahjoituksilla teemme suurempia kertahankintoja sekä ylläpidämme opetuksessa ja kasvatuksessa olevien tavaroiden kuntoa.  

”Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa lapsille ja nuorille siivet, jotka kantavat! Lämmin kiitos lahjastasi.”

– Liisa Norvanto, rehtori

Tilitiedot ja lahjoituskohteet

Tee lahjoitus suoraan keräystilille:

Espoon kristillisen koulun kannatusyhdistys ry
FI 56 8000 1771 2757 25

Viitenumerot

Yleislahjoitus koululle77711 09
Lahjoitus uuden koulun kalusteisiin77740 12
Yleislahjoitus päiväkodille77720 01
Lahjoitus musiikkitoiminnalle ja taidekoululle77763 08
Iltapäiväkerho77761 04
Stipendirahasto33399 98

Arvopaperit: Koulumme kannatusyhdistys ottaa vastaan myös arvopapereita, joiden tuotot (osingot) voidaan jakaa stipendeinä oppilaille. Yhdistys on verovapaa osinkotulojen osalta. 

Tue toimintaamme helposti
MobilePay-maksulla!

Maksun viestikentässä mainitse haluamasi lahjoituskohde tai viitenumero. Ohjaamme lahjasi siihen.

MobilePayn numero: 15871

Keräyslupa

Espoon kristillisen koulun kannatusyhdistys ry:llä on toistaiseksi* voimassa olemassa oleva rahankeräyslupa RA/2020/1317. Lupa on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

*Rahankeräyslakimuutoksen mukaan uudet luvat eivät ole enää määräaikaisia. Lupaan liittyy vuosittainen raportpointivelvollisuus ja poliisiviranomaisilla on mahdollisuus peruuttaa lupa, mikäli lupaehtoja ei noudateta. 

Lisätietoja rahankeräysluvasta: talouspäällikkö Mikael Halleen: talous(at)ekk.fi

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.