Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Ilmoittautuminen EKK:n kesäleirille on käynnissä

EKK järjestää taas kesäleirin 7-12 -vuotiaille (alakouluikäisille) lapsille. Leiri järjestetään kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla 5.-9.6. ja 12.-16.6. Leirille voi osallistua joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi.  

Leiri järjestetään Espoon kristillisellä koululla Valotalolla, Matinkylässä. Leiri on päiväleiri eli lapset ovat leirillä päivisin klo 9.00-16.30.  

Leiri on tarkoitettu sekä koulumme oppilaille että myös muille siitä kiinnostuneille, joten sanaa saa laittaa eteenpäin ystäväpiirissä ja seurakunnissa.  

Leiripäivät sisältävät monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona. Päivien ohjelmaan kuuluu muun muassa liikuntaa ja urheilua, pelejä ja leikkejä, piirtämistä, maalaamista ja askartelua. Suunnittelemme molemmille viikoille leiriretken. 

Jokainen päivä alkaa lyhyellä aamuhartaudella ja Raamatun opetuksella. Päiväohjelmaan kuuluu ruokailu ja välipala sekä ohjattua ja valvottua vapaa-aikaa. Leirin tavoitteena on tarjota hauska kesäloman aloitusviikko mukavan tekemisen parissa, kivojen kavereiden seurassa. 

Vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset leiripaikalle aamuhoitoon klo 8.00-9.00 ja leiripäivän päätteeksi lapset voivat olla iltapäivähoidossa 16.00-16.30. 

Leiripäiviin kuuluu lounas ja välipala. Leiriläisillä on voimassa vakuutus. 

Leirin hinta 

1 viikko:  
– 145€, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 16.4. 
– 160€, ilmoittautumiset 16.4. jälkeen 

2 viikkoa: 
– 260€, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 16.4. 
– 290€, ilmoittautumiset 16.4. jälkeen 

Sisaralennus edellä mainituista hinnoista: 
– toinen lapsi samasta perheestä -15€ / yksi viikko, – 30€ / kaksi viikkoa  
– kolmas lapsi samasta perheestä -30€ / yksi viikko, – 50€ / kaksi viikkoa 

Jos perheen taloustilanne on esteenä lapsen/lasten osallistumiselle leirille, on perheillä mahdollisuus hakea leiriavustusta. (Mikäli lapsi joutuu terveyssyistä olemaan poissa leiriltä useamman päivän, huomioimme tämän leirimaksussa tapauskohtaisesti.) 

Ilmoittautuminen kesäleirille on nyt käynnissä. Huomaattehan halvemman leirimaksun, kun ilmoittaudutte ennen 16.4.. Aikainen ilmoittautuminen auttaa meitä myös leiriviikon/viikkojen suunnittelussa. Ilmoittautuminen leirille tästä linkistä.

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.