Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Uusi koulu valmistuu Matinkylään – Oppilaspaikkoja on vielä avoinna!

Espoon kristillisen koulun uudet koulutilat valmistuvat Matinkylään vuodenvaihteessa 2021/22. Nykyaikaiset, turvalliset ja monikäyttöiset tilat tarjoavat oppilaille upean oppimisympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen harrastustoimintaan koulupäivän jälkeen.

Koulun toiminta on laadukasta ja ammattitaitoista. Panostamme jokaisen oppilaan tukemiseen ja kohtaamiseen yksilöllisesti. Pyrimme säilyttämään luokkakoot sopivan pieninä. Ilmapiirimme on lämmin ja innostava. Tuemme lasten ja nuorten kasvua niin, että he oppivat ottamaan rohkeasti käyttöön luontaiset lahjansa ja taitonsa ja voivat kasvaa täyteen potentiaaliinsa.

Koulussa toimii taidekoulu Talentti, joka tarjoaa upean mahdollisuuden harrastaa musiikkia ja teatteritaiteita koulupäivän jälkeen. Lisäksi järjestämme valvottua iltapäivähoitotoimintaa harrastekerhoineen.

Tilojen turvallisuus, laatu ja viihtyisyys etusijalla

Uuden koulumme luokka- ja opetustilat sekä materiaalivalinnat on suunniteltu mahdollistamaan perinteiseen tapaan luokkahuoneissa opettamisen, mutta myös muunneltavuus on huomioitu kalusteilla ja avattavilla seinillä.

Koulutilat tukevat oppimista niiden turvallisuus, laatu ja viihtyisyys etusijalla. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota koulurakennuksen sisäilmaturvallisuuteen sekä kosteudenhallintaan. Rakentamisessa olemme noudattaneet P1-puhtausluokan standardeja. Valmistumisen jälkeen koulun rakenteita valvotaan erilaisin mittauksin.

Meillä on vielä tilaa uusille oppilaille!

Syyslukukauden toimimme vielä nykyisissä tiloissa Espoon Karapellossa, osoitteessa Karapellontie 11. Kevätlukukauden 2022 aloitamme Matinkylän uudessa koulussa, osoitteessa Matinkartanontie 13.

Meillä on oppilaspaikkoja vapaana uusille oppilaille syyslukukaudelle nykyisessä sijainnissa ja kevätkaudella uudessa koulussa Matinkylässä kaikilla luokka-asteilla.

Oppilaspaikkoja voit tiedustella:

Liisa Norvanto p. 045 675 3155 tai Jonas Turunen p. 050 321 9035.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää meistä oppilaiden ja vanhempien kertomuksista:

Tutustu oppilaiden tarinoihin

Tutustu vanhempien kertomuksiin

Luokkahuoneen mallikuva rakennusvaiheessa. (kuva 1)
Luokkahuoneen mallikuva rakennusvaiheessa. (kuva 2)

Lue lisää uudesta Matinkylän koulustamme

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.