Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Tue toimintaamme

EKK: Yhtenäinen opinpolku varhaislapsuudesta aikuisuuden kynnykselle

Espoon kristillinen koulu ja päiväkoti muodostavat yhtenäisen opinpolun yläkouluun asti. Vuodenvaihteessa 2021/2022 otimme käyttöön uudet koulutilat Espoon Matinkylässä. Olemme haaveilleet omista koulutiloista koulun perustamisesta asti, yli 20 vuotta. Lahjoitukset ovat olleet merkittävä tuki toimintamme kehittämiseen.

Yhtenäinen, turvallinen opinpolku: Näin sen teemme

Päiväkoti Aarteet avaa turvallisen ja motivoivan polun, joka ulottuu kolmevuotiaasta taaperosta aina 16-vuotiaaseen teini-ikäiseen saakka.

– Tule mukaan! kuuluu päiväkodin lasten suusta.

Ketään ei jätetä yksin. Jokainen on tärkeä, jokainen kuuluu joukkoon. Kun eskarilainen siirtyy alakouluun, hän on oppinut toteuttamaan itseään hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä, sekä toimimaan ryhmässä toisiinsa tutustuen.

Alakoulussa oppilas saa koululaisen perustaidot sekä pohjan, jolle erillisten aineiden opiskelu voi alkaa aineopettajien johdolla. Ensimmäisestä vieraasta kielestä alkeet ovat jo hallinnassa.

Peruskoulun jälkeen oppilaamme ovat saaneet parhaat mahdolliset valmiudet lukioon ja muihin jatko-opintoihin. Nuori on kerryttänyt merkittäviä taitoja, saanut kokea yhteisöllisyyttä ja välittämistä, asioita, jotka kantavat pitkälle eteenpäin.

Opinpolullaan nuori saa muistoja, jotka elävät pitkään: sählyjengin voiton, musikaalin ja/tai tiedeprojektin toteuttaminen, oman elokuvan kuvaaminen, kansainvälinen yhteistyö…
Ja paljon muuta! Moni nuori saa koulusta elinikäisiä ystäviä.

Lahjoittamalla autat

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa lapsille ja nuorille siivet, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen!

Uudet koulutilat

Vuodenvaihteessa 2021/2022 muutimme ensimmäisiin omiin koulutiloihin Espoon Matinkylään. Yli 20 vuotta elänyt haaveemme omista koulutiloista saa pian toteutua!

Koulutoimintamme ytimessä on laadukas perusopetus turvallisessa ja hyvin varustellussa ympäristössä. Uusi koulukampus on meille valtava taloudellinen panostus. Ensijainen tarpeemme on uuden koulun kalusteet ja uusi opetusvälineistö. 

Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden tulla mukaan ja auttaa. Tarvitsemme mukaan kaikkia – myös sinun apuasi.

Monta tapaa auttaa – valitse sinulle sopivin:

Lahjoittamalla uuden koulumme hyväksi teet kannattavan sijoituksen pitkälle tulevaisuuteen. Annat lapsille ja nuorille mahdollisuuden kasvaa omaan parhauteensa yksilöinä ja yhteiskunnassa.

– rehtori Jonas Turunen

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.