Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Oppilaiden tarinat

Oon superkiitollinen, että sain käydä EKK:n!

Emilia Pitkänen on Espoon kristillisen koulun alumni vuodelta 2016.

Peruskoulun jälkeen Emilia, eli Emppu, meni lukioon. Lukiosta valmistumisen jälkeen Emppu palasi tuttuun ympäristöön Espoon kristilliselle koululle tekemään opettajan sijaisuuksia. Nykyisin hän opiskelee kätilöksi Tampereella.

EKK:lle on ollut aina todella ihanaa palata. Se on ollut mulle paikka, jossa sain kasvaa ja muodostaa elinikäsiä ystävyyssuhteita. Opettajat tsemppasi ja rohkaisi meitä hurjasti!

Opettajia tuntui aidosti kiinnostavan, miten meillä oppilailla menee. Tuli fiilis, että opettajat todella halusivat meidän voivan hyvin kaikilla elämän osa-alueilla ja et me kasvettais täyteen potentiaaliimme. Oon superkiitollinen, että sain käydä EKK:n.

Emppu, Emilia Pitkänen, alumni 2016
Emilia Pitkänen

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.