Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Kuulumisia Rise Up -oppilaskuntapäiviltä 

Valotalo täyttyi viime viikolla nuorista, jotka olivat saapuneet Espooseen eri puolilta Suomea kristillisten koulujen Rise Up -oppilaskuntapäiville. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestettiin nyt jo kuudennen kerran.  

Tänä vuonna oppilaskuntapäivien teemana oli Hope eli toivo. Rise Upin perusajatus on varustaa nuoria ottamaan vastuuta omasta koulustaan ja sen ilmapiiristä. Hyvä ilmapiiri tai luokkahenki ei synny sattumalta vaan monista pienistä teoista, sanoista ja asenteista, joilla vaikutamme ympäristöömme koko ajan. Hyvä toimintakulttuuri synnyttää hyvää ilmapiiriä, mikä vastaavasti synnyttää hyvää toimintakulttuuria.   

Opeuksen ja tiimityöskentelyn lisäksi on tietysti tärkeää, että nuoret pääsevät viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan uusiin kavereihin. Tiistai-illan ohjelman huipensi upea Jippii Youth. Nyyti Rahkosen johdolla tämä nuorten musiikkiryhmä kosketti kuulijoita upeilla lauluilla. Mukana ryhmässä on myös EKK:n omia oppilaita.   

Kahden päivän opetuksen sisällön voisi kiteyttää muutamaan ydinajatukseen: Minkälaisen jäljen haluan jättää jälkeeni? Koulun tai muun yhteisön toimintakulttuuria ja ilmapiiriä voi muuttaa pienillä tietoisilla asioilla. Jokainen meistä voi olla toivon kanava toiselle ihmiselle. 

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.