Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Oppilaiden tarinat

Ketään ei jätetty yksin

Erik Wallin on Espoon kristillisen koulun alumneja vuodelta 2015. Hän opiskelee nykyisin Vaasan yliopistossa kauppatieteitä. Erik sai vahvan perustan EKK:lta ja muistelee koulua kiitollisena.

Mun mielestä ehdottomasti paras asia EKK:ssa oli yhteisöllisyys ja miten se tuntui. Opettajat tunsivat meidät ja välittivät oppilaista, ketään ei porukassa jätetty yksin.

Sen todella tunsi, miten paljon meistä oppilaista välitettiin. Vaikka itse olin sellainen tyyppi, että kokeilin rajoja, niin koin sen tärkeäksi, että mulle annettiin mahdollisuus kasvaa ja mua haluttiin kuunnella ja ymmärtää ihmisenä. Se on antanut vahvan perustan.

Erik, alumni 2015
Erik Wallin

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.