Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

EKK sai upean joululahjan syyslukukauden viimeisenä päivänä  

Muutettuamme uusiin, aiempaa isompiin tiloihin Valotaloon koulumme oppilaiden yksi suurimpia toiveita on ollut saada lisää sohvia ja istumapaikkoja kouluun. Tämä on tullut esiin useissa kyselyissä. Henkilökunnan sydämellä on ollut toteuttaa tämä toive ja olemme etsineet monta kuukautta sopivia edullisia sohvia. Emme tässä vaiheessa voineet satsata uusiin sohviin.   

Joulukuun puolessa välissä saimme sähköpostin Niemi-kuljetuspalveluilta. Heidän yhteistyötaholtaan oli jäämässä ylimääräiseksi 12 hyväkuntoista kouluun tarkoitettua sohvaa. Ja mikä parasta, me voisimme saada ne. Kontakti Niemen kanssa oli syntynyt oppilaamme huoltajan kautta.   

Viime vuoden viimeisenä koulupäivänä saimme tämän upean joululahjan, kun Niemi-kuljetuspalvelut kuljettivat sohvat ilmaiseksi valotalolle. EKK kiittää lämpimästi tästä upeasta hyväntahdon eleestä. Tämä oli iso asia meille ja uskomme, että sohvat tuottavat valtavasti iloa oppilaille. 

Lue myös

Avoimet työpaikat

Luokanopettajan ja erityisopettajan tehtävät avoinna lukuvuodelle 2024-2025 

Espoon kristillinen koulu, noin 500 oppilaan kehittyvä yhtenäiskoulu, etsii nyt luokanopettajaa sekä erityisopettajaa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa oppimisen iloa, monikulttuurisuutta ja kristillisiä arvoja. Tule mukaan tiimiimme, jonka keskiössä on toisten tukeminen, kohtaaminen ja rohkaisu. Moderni, hyvin varusteltu koulumme sijaitsee lähellä Matinkylän urheilupuistoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.