Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Oppilaiden tarinat

Kuudesluokkalaiset Jadella & Olga

Jadella ja Olga ovat molemmat kuudesluokkalaisia. Ensi syksynä tytöt siirtyvät opiskelemaan yläkouluun. Vuodenvaihteessa on muutto uuteen kouluun Matinkylään ja uusi koulumatka. Molemmat viihtyvät EKK:ssa ja ovat toiveikkaalla mielellä, opinpolku jatkuu tuttujen kavereiden ympäröimänä ja edessä siintävät upeat koulutilat.

Jadella

Tulin EKK:lle ekaluokalle. Muutimme perheen kanssa ihan lähelle, jotta pääsen tänne kouluun. Kun EKK siirtyy Matinkylään, mekin muutamme sinne. Meillä on luokassa tosi hyvä yhteishenki. Myös eri ikäiset ovat täällä yhdessä toistensa kanssa, ja pienempiä kohdellaan reilusti. Opet on tosi mukavia.

Olen ollut mukana koulun kuorossa ja näytelmäkerhossa. Olisin halunnut myös iltapäiväkerhoon, mutta siihen ei ollut tarvetta, koska asumme 400 metrin päässä koululta. 

Jadella Hyvönen

Olga

Tulin EKK:lle 5. luokalle. Näin meidän seurakunnassa videon EKK:sta, ja sen jälkeen pyysin äidiltä, että pääsen tänne. Olen aina halunnut olla kristillisessä koulussa, ja sitten innostuin, kun näin sen videon. 

Olen saanut paljon kavereita täältä. Kaikki ottivat minut heti mukaan. Vanhassa koulussa oli enemmän kaikkea häiriötä ja kiusaamista.
Odotan yläkoulua ja toivon, että pääsen kavereiden kanssa samalle luokalle. Laulan kuorossa ja käyn pianotunneilla EKK:lla. 

Olga Mutunzi

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.