Kokin ja ravintotyöntekijän tehtävä avoinna EKK:lla
Pitkäaikaisen keittiöpäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisin tämän kevään aikana, avautuu paikka keittiössämme kokin tutkinnon omaavalle, innostuneelle ruoan valmistajalle.
Kokin tehtäviin kuuluvat ruoan ja dieettiruokien valmistus, leipominen, astiahuolto, sijaistus tukkutilauksissa ja muut keittiön tehtävät.
Toimintamme laajentuessa haemme myös ravintotyöntekijää joukkoomme.
Ravintotyöntekijän tehtäviin kuuluvat astiahuolto, salaattien valmistus, salin valmistelu ja muut keittiön tehtävät.
Espoon kristillisen koulun keittiössä valmistetaan päivittäin noin 500 ateriaa. Niitä ovat aamupalat päiväkotiin, lounaat päiväkodille, oppilaille ja henkilökunnalle sekä välipalat iltapäiväkerholle. Vuodenvaihteessa valmistuneella Valotalo-kampuksellamme pääset työskentelemään moderneissa ja nykypäivän standardeihin sopivissa tiloissa.
Molempiin tehtäviin toivomme suomen kielen taitoista, palveluhenkistä ja ripeäotteista henkilöä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja siedät tarvittaessa paineita.
Työaika sijoittuu 7:n ja 16:n välille, ja muutaman kerran vuodessa keittiöllä työskennellään myös lauantaina. Palkkaus on yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen.
Tehtävät keittiöllä alkavat 27.5.22
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV
sähköpostitse taina.vesanto@ekk.fi 23.5.2022 mennessä
Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpalvelupäällikkö Taina Vesanto,
taina.vesanto@ekk.fi, puhelin 045 132 9227.