Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Ilmoittautuminen EKK:n kesäleirille käynnissä!

EKK järjestää jälleen kesäleirin 7-12 -vuotiaille (alakouluikäisille) lapsille. Leiri järjestetään kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla 6.-10.6. ja 13.-17.6. Leirille voi osallistua joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Leiri järjestetään Espoon kristillisellä koululla Matinkylässä. Leiri on päiväleiri eli lapset ovat leirillä päivisin klo 9.00-16.30.

Leiri on tarkoitettu sekä koulumme oppilaille että myös muille siitä kiinnostuneille, joten sanaa saa laittaa eteenpäin ystäväpiirissä ja seurakunnissa. 

Leirin sisältö: Leiripäivät sisältävät monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona: mm. liikuntaa ja urheilua, pelejä ja leikkejä, piirtämistä, maalaamista ja askartelua. 

Jokainen päivä alkaa lyhyellä aamuhartaudella ja Raamatun opetuksella. Päiväohjelmaan kuuluu ruokailu ja välipala sekä ohjattua ja valvottua vapaa-aikaa. Käytettävissämme on koulun sisä- ja ulkotilat, erilaisia välineitä, pelejä ja leikkikaluja. Leirin tavoitteena on tavoitteena on tarjota hauska kesäloman aloitusviikko mukavan tekemisen parissa, kivojen kavereiden seurassa. Käytämme myös koulun lähialueen tarjoamia mahdollisuuksia ulkoilla ja leikkiä. Molemmilla viikoilla järjestämme leiriretken johonkin lähialueen kohteeseen (esim. uimaranta). 

Aamu- ja iltapäivähoito: Vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset leiripaikalle aamuhoitoon klo 8.00-9.00 ja iltapäivällä lapset voivat olla iltapäivähoidossa 16.00-16.30.

Ruokailu: Leiripäiviin kuuluu lounas ja välipala (sisältyy leirimaksuun).

Vakuutus: Leiriläisillä on voimassa vakuutus.

Leirin hinta:

1 viikko: 
– 140€, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 16.4.
– 155€, ilmoittautumiset 16.4. jälkeen

2 viikkoa:
– 250€ (ennen 16.4.)
– 280€ (16.4. jälkeen)

Sisaralennus edellä mainituista hinnoista:
– toinen lapsi samasta perheestä – 20€ / yksi viikko, – 30€ / kaksi viikkoa 
– kolmas lapsi samasta perheestä – 40€ / yksi viikko, – 50€ / kaksi viikkoa

Jos perheen taloustilanne on esteenä lapsen/lasten osallistumiselle leirille, on perheillä mahdollisuus hakea leiriavustusta. (Mikäli lapsi joutuu terveyssyistä olemaan poissa leiriltä useamman päivän, huomioimme tämän leirimaksussa tapauskohtaisesti.)

Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Huomaattehan halvemman leirimaksun, kun ilmoittaudutte ennen 16.4. Aikainen ilmoittautuminen auttaa meitä myös leiriviikon/viikkojen suunnittelussa. Ilmoittautua voi tästä linkistä.

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.