Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Hakuaika lukuvuodelle 2023–2024 on 10.–20.1.2023

Hakuaika Espoon kristilliseen kouluun lukuvuodelle 2023-2024 alkaa 10. tammikuuta 2023. Otamme vastaan hakemuksia kaikille luokka-asteille ympäri vuoden.

Espoon kristillinen koulu tarjoaa yhtenäisen opinpolun varhaiskasvatuksesta yläkouluun asti. Tarjoamme maksutonta, valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaista opetusta kristilliseltä arvopohjalta.  

Meillä voit myös hakea kielirikasteiseen opetukseen, jossa kohdekielenä on englanti. Hakuaika kielirikasteiseen opetukseen on sama 10.20.1.2023. Ensimmäisen luokan lisäksi myös kielirikasteiselle 2. luokalle on muutamia avoimia paikkoja. 

Lisätietoa kielirikasteisesta opetuksesta löydät täältä suomeksi / englanniksi.  

Tule aloittamaan lukuvuosi 2023–2024 Matinkylässä  

Espoon kristillinen koulu muutti vastavalmistuneisiin, nykyaikaisiin tiloihin Matinkylään tammikuussa 2022. Keskeinen sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien varrella on pientenkin koululaisten turvallisesti saavutettavissa kevyen liikenteen väyliä pitkin. Koulu sijaitsee Matinkalliontien ja Hauenkalliontien risteyksessä osoitteessa Matinkartanontie 13. Koulu on myös saavutettavissa helposti julkisilla liikennevälineillä: metroasema on 600 metrin päässä ja Matinkylä on useiden linja-autoreittien varrella.  

Tutustu toimintaamme

Järjestämme tutustumisillan tiistaina 17.1.2023 kello 18.00–19.30. Aloitamme illan opastetuilla tutustumiskierroksilla, jossa pääset näkemään uudet tilamme Valotalossa. Tutustumiskierrokset pidetään 18.00–18.30, jonka jälkeen vuorossa on infotilaisuus Valosalissa. Mikäli et pääse paikan päälle, info-osuuteen pääsee osallistumaan myös Zoom-webinaarissa. 

Tiistaina 17.1.2023 järjestetään myös avoimien ovien päivä 9.00-12.00.

EKK:lla tekemistä riittää koulupäivän jälkeenkin

Koulun yhteydessä toimiva Taidekoulu Talentti järjestää musiikki- ja teatteriopetusta, ja koulun omassa iltapäiväkerhossa pääsee urheilemaan, askartelemaan ja leikkimään turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien johdolla – läksykerhoa unohtamatta! Ja mikä parasta, kaikki toiminta järjestetään koulun omissa tiloissa ilman siirtymisiä paikasta toiseen.  

Ennakkoilmoittautuminen on avoinna

Haku lukukaudelle 2023–2024 käynnistyy ottamalla yhteyttä kotisivuillamme. Täytettyäsi lomakkeen saat linkin hakukaavakkeeseen. Lisätietoa koulustamme ja hakuprosessista saat sähköpostitse osoitteesta toimisto@ekk.fi  

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.