Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Hakuaika 1. luokalle 10-21.1.2022 

Hakuaika Espoon kristilliseen kouluun ensimmäiselle luokalle alkaa 10. tammikuuta 2022. Otamme vastaan hakemuksia kaikille luokka-asteille ympäri vuoden, joten ennakkoilmoittautua voi jo nyt! 

Espoon kristillinen koulu tarjoaa yhtenäisen opinpolun varhaiskasvatuksesta yläkouluun asti. Tarjoamme maksutonta, valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaista opetusta kristilliseltä arvopohjalta. Meillä voit myös hakea kielirikasteiseen opetukseen, jossa kohdekielenä on englanti.

Lisätietoa kielirikasteisesta opetuksesta löydät täältä suomeksi / englanniksi. 

Tule aloittamaan lukuvuosi 2022-2023 uusissa tiloissamme Matinkylässä 

Espoon kristillinen koulu muuttaa vastavalmistuneisiin, nykyaikaisiin tiloihin Matinkylään tammikuussa 2022. Keskeinen sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien varrella on pientenkin koululaisten turvallisesti saavutettavissa kevyen liikenteen väyliä pitkin. Uusi koulu sijaitsee Matinkalliontien ja Hauenkalliontien risteyksessä osoitteessa Matinkartanontie 13. Koulu on myös saavutettavissa helposti julkisilla liikennevälineillä: metroasema on 600 metrin päässä ja Matinkylä on useiden linja-autoreittien varrella. 

EKK:lla tekemistä riittää koulupäivän jälkeenkin  

Koulun yhteydessä toimiva Taidekoulu Talentti järjestää musiikki- ja teatteriopetusta, ja koulun omassa iltapäiväkerhossa pääsee urheilemaan, askartelemaan ja leikkimään turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien johdolla – läksykerhoa unohtamatta! Ja mikä parasta, kaikki toiminta järjestetään koulun omissa tiloissa ilman siirtymisiä paikasta toiseen. 

Haku 1. luokalle onnistuu täyttämällä ennakkoilmoittautumislomake kotisivuillamme. Täytettyäsi lomakkeen, saat linkin hakukaavakkeeseen hakuajan päätyttyä. Lisätietoa koulustamme ja hakuprosessista saat sähköpostitse osoitteesta toimisto@ekk.fi 

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.