Siirry pääsisältöön
Ajankohtaista > Uutiset

Avoimien ovien päivä ja tutustumisilta 17.1.2023. 

Tule mukaan Espoon kristillisen koulun avoimien ovien päivään ja tutustumisiltaan tiistaina 17.1.2023. Tutustumisiltaan voit osallistua joko paikan päällä Valotalolla osoitteessa Matinkartanontie 13, tai kotoa käsin Zoom-webinaarissa. Tilaisuudet on tarkoitettu koulusta kiinnostuneille perheille. 

Avoimet ovet 9.00-12.00.

Tule paikan päälle kuulemaan EKK:sta ja toiminnastamme, vastaamme mielellämme kysymyksiinne koulusta. Ohjelmassa opastettuja kierroksia Valotalossa, sekä lyhyt tutustuminen omaan mahdolliseen luokkaan. Sisäänkäynti koulun sisäpihalta vasemmanpuolisesta ovesta.  

Tutustumisilta 18.00-19.30.

Tutustumisilta alkaa opastetuilla kierroksilla Valotalossa kello 18.00-18.30. Kierrokset alkavat 2. kerroksen kahvion luota.  

Infotilaisuus alkaa 18.30 2. kerroksen Valosalissa ja kestää noin tunnin. Tule kuulemaan opiskelusta EKK:ssa sekä koulumme arvomaailmasta ja siitä kuinka se näkyy arjessamme.

Infotilaisuuteen voi osallistua myös Zoomin kautta: linkki.
Webinaarin kirjautumiskoodi on EKK.

Tutustumisillassa kahvitarjoilu 2. kerroksen kahviossa. 

Hae meille 

Ensi syksyn hakuaika on käynnissä ja jatkuu 20.1.2023 asti. Meillä voit hakea myös kielirikasteiselle ekaluokalle, jossa kohdekielenä on englanti. Lue lisää ja täytä ennakkoilmoittautumislomake hakusivuillamme.

Lue myös

Liity postituslistallemme ja saat suoraan sähköpostiisi
ajankohtaiset uutiset.

Lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia toiminnastamme muutaman kerran vuodessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.